16 / 04 / 2024

Bakan Kirişçi, 740 milyon liralık destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağını duyurdu!

Bakan Kirişçi, 740 milyon liralık destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağını duyurdu!

Binlerce çiftçi, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Çiftçilerin dört gözle beklediği ödemelere dair Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den önemli bir açıklama geldi. İşte detaylar...



Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden açıklama yapan, Tarım Bakanı Kirişci, tarımsal destek ödemelerine ilişkin bir mesaj paylaştı.

Binlerce çiftçi, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Çiftçilerin dört gözle beklediği ödemelere dair Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den önemli bir açıklama geldi. Kirişçi, yaklaşık 741 milyon liralık tarımsal destekleme ödemelerine ilişkin son dakika gelişmesi paylaştı. Vahit Kirişçi, tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Bakan Kirişçi, 740 milyon liralık destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağını duyurdu!

Bakan Vahit Kirişci, Twitter hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, “740 milyon 818 bin 713 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerine yer verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön