25 / 04 / 2024

Bakan Kirişçi, 740 milyon liralık destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağını duyurdu!

Bakan Kirişçi, 740 milyon liralık destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağını duyurdu!

Binlerce çiftçi, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Çiftçilerin dört gözle beklediği ödemelere dair Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den önemli bir açıklama geldi. İşte detaylar...



ÇİFTÇİ DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Tarımsal destek ödemelerinin açıklanmasının ardından çok sayıda çiftçi, destek ödemelerinin nasıl sorgulanacağını merak ediyor. Çiftçi destek ödemeleri, e-Devlet üzerinden çok kolay bir şekilde sorgulanabiliyor. İşte detaylar…

Bakan Kirişçi, 740 milyon liralık destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağını duyurdu!

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olan vatandaşlar e-Devlet üzerinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarıyla ve şifreleriyle 2021 Çiftçi Destek Ödemesi sorgulaması yapabilir.

Sorgulama yapmak içinse e-Devlet ekranı üzerinden Çiftçi Kayıt Sistemi ekranına giriş yapmak yeterli. Ödeme sorgulamalarını yapacak olan vatandaşların e-Devlet şifresi temin etmeleri gerekiyor.

ÇİFTÇİ DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA EKRANINA GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜİK verileri açıkladı! Tarımsal girdi enflasyonunda yeni zirve!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gıda Komitesinin yapısı ve işleyişini yeniden değiştirdi

2022 tarımsal destek ödemeleri ne zaman yapılacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön