28 / 03 / 2024

Bakan Nebati, BDDK’nın kritik hamlesini yabancı basına anlattı

Bakan Nebati, BDDK’nın kritik hamlesini yabancı basına anlattı

Bakan Nebati, gündemde olan BDDK kararıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Bakan Nebati, alınan karar sonrası dolar ve euro kurlarında ciddi gerileme yaşandığını vurgulayarak “Kararda önemli olan etkisi ve mesajı” olduğunu ifade etti.



SÜPER BONO RAFA KALKTI
Enflasyona endeksli tahvil konusunda şu an için yeni bir adım planlamadıklarını söyleyen Bakan Nebati, kendisinin de dahil edildiği kabine revizyonu iddialarına da değindi. Ekonomi yönetiminde fikir ayrılıkları yaşandığı iddialarının gerçek dışı olduğunu söyleyen Nebati, iddiaları “dedikodu” olarak niteledi.

Nebati, “Kayseri’de cuma günü adımlarımızı attık, atmaya da devam edeceğiz dedik, sonra da 5’ten sonra o açıklamada bulunduk.” dedi.

https://emlakkulisi.com.tr/cumhurbaskani-erdogan-talimati-verdi-iste-asgari-ucrette-tum-secenekler/711482

https://emlakkulisi.com.tr/her-dedigi-cikan-islam-memisten-uyari-boga-piyasasi-geliyor-dedi-gram-altin-icin-yeni-seviyeyi-verdi/711307


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön