19 / 04 / 2024

Bakanlık tarafından kiralanan taşınmazlar meclis gündeminde!

Bakanlık tarafından kiralanan taşınmazlar meclis gündeminde!

Bakanlık tarafından kiralanan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Bakanlık tarafından kiralanan taşınmazlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kaplan, sorusunun  Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Kaplan, ''Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan tarafından Anayasa'nın 98 inci ve TBMM İçtüzüğünün 96. ve 99. maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan'ın soruları:
1- Aralık 2019 yılı itibariyle, Bakanlığınızca özel şahıslar/firmalardan kiralanan taşınmazlar var mıdır? Varsa hangileridir? Bu taşınmazlar hangi firmalardan kiralanmıştır? Toplam maliyeti ne kadardır? Ayrı ayrı belirtilmek suretiyle kiralanan taşınmazlar hangi amaçla kullanılmaktadır?
2- Aralık 2019 yılı itibariyle, Bakanlığınızca özel şahıslar/firmalardan kiralanan taşınmazların, ayrı ayrı belirtilmek suretiyle aylık maliyeti ne kadardır?
3- Aralık 2019 yılı itibariyle, Bakanlığınızca özel şahıslar/firmalardan kiralanan taşınmazlara, son 10 yılda, yıllara göre ayrı ayrı olarak belirtilmek suretiyle ne kadar ödenmiştir?
4- Bakanlığınızca özel şahıslar/firmalardan kiralanan taşınmazlar hangi usule göre yapılmaktadır?


Geri Dön