26 / 04 / 2024

Bakanlıktan gece yarısı ‘asgari ücret’ açıklaması

Bakanlıktan gece yarısı ‘asgari ücret’ açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan asgari ücretle ilgili bir açıklama yaptı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açıklanan 2023 yılına ait asgari ücretle ilgili yankılar sürerken, bakanlıktan gece yarısı bir açıklama geldi.

Günlerdir neredeyse Türkiye’nin en fazla konuştuğu tek konu haline gelen asgari ücretle ilgili soru işaretleri ortadan kalktı.

 Bakanlıktan gece yarısı ‘asgari ücret’ açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kameraların karşısına geçerek, 2023 için belirlenen asgari ücretin 8 bin 506 lira 80 kuruş olduğunu duyurdu.

Rakama işçi ve işveren tarafından gün için farklı tepkiler geldi. Gün içerisinde bu tepkilere sessiz kalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, saatler gece yarısını geçtikten sonra bir açıklama yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön