23 / 04 / 2024

Balkonlar için dekorasyon önerileri!

Balkonlar için dekorasyon önerileri!

Bu yaz şehrin kalabalığından bir nebze olsun kurtulmak istiyorsanız balkonlarınıza ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. İşte sizler için derlenen balkon dekorasyonları:



1- Yaza yakışır cıvıl cıvıl renklerin kullanıldığı bir balkonda kim neşelenmez ki? Bu ilham verici resimde hakim olan pembe tonları mekana hem feminen hem şirin bir hava katıyor.


Balkonlar için dekorasyon önerileri!


2- Dar ve uzun bir balkonunuz varsa hasır bir sandalyenin yanına küçük bir sehpa koyarak çay keyfiniz için ideal bir ortam yaratabilirsiniz. Çiçekleri de unutmamak gerek.


Balkonlar için dekorasyon önerileri!


3- Büyük bir balkonunuz varsa mangal keyfi bile yapabilecek kadar şanslısınız demektir. Kahve tonları, yeşil ve turuncu renkler kullanılan bu balkon, insanı hoş bir muhabbete, mangal eşliğinde keyifli yemeklere davet ediyor.


Balkonlar için dekorasyon önerileri!


4- Sandalyelerde otururken rahat edemiyorsanız sedirler tam size göre. Dar bir balkonda uygulayabileceğiniz L model bir sediri bol yastıkla süsleyerek kendinize bir taht yaratabilirsiniz. Yine çiçekleri unutmadan...



5- Otantik bir dekorasyona ne dersiniz? Bakır tepsiden bir sehpa, oryantal desenli minderler ve kilimle rahat ve şık bir balkon yaratabilirsiniz.




6- Bu tarz bir kullanımı ofisler için rahatlıkla önerebiliriz. Çay, kahve molalarınız esnasında ruhunuzu harekete geçirecek canlı tonlarda bir masa seçerek kısa sürede enerji dolu hissedebilirsiniz.



7- Yeşil, siyah ve beyaz renklerinin bir arada olması fikri size alakasız bir kombinasyon gibi geliyorsa, balkonunuzda bu renkleri uyguladığınızda ne kadar yanıldığınızı anlayacaksınız.



8- Yine bir sedir uygulamasına örnek olan bu balkonda ahşap yer döşemesi ve çiçekler doğal bir ortam yaratıyor. Minderlerde kullanılan birkaç renk detayı da mekana hayat veriyor.



9- Amaç biraz hava alıp, muhabbet eşliğinde çay ya da kahve içmekse iki sandalye ve bir sehpa yeterli. Eğer tercihiniz ahşaptan yana olursa daha samimi bir ortam oluşacaktır.



10- Şehrin göbeğinde kaç evin balkonu kocaman ki? Balkonunuz ufak ama ferahsa, bu sizin için büyük bir şans. Minik bir masa, ufak bir kilim, iki sandalye ve birkaç saksı çiçeği ile şık ve kullanışlı bir dekorasyon yaratmak mümkün.



Habertürk


Geri Dön