29 / 03 / 2024

Bang Olufsen ve Parkes Floor Deco'dan görkemli lansman!

Bang Olufsen ve Parkes Floor Deco'dan görkemli lansman!

Danimarkalı ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen ve Parkes Floor & Deco büyüleyici bir geceye imza attı.Etkinliğe birçok ünlü mimarlar ve tasarımcılar katıldı.



Adahan İstanbul Otel’in tarihi mahzeninde gerçekleşen gecede Bang & Olufsen, yeni nesil televizyon BeoVision Avant’ın 85 inçlik yeni versiyonunu tanıtırken, Parkes Floor & Deco özel ahşap zemin ve duvar koleksiyonlarını sergiledi. Etkinliğe birçok ünlü mimarlar ve tasarımcılar katıldı.


Muhteşem ses performansını kaliteli dizaynla buluşturan dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen televizyonun evlerdeki yerini yeniden tanımlayan BeoVision Avant’ın yeni 85 inçlik versiyonunu ile, son zamanlarda Türkiye’nin en prestijli projelerine imza atan Parkes Floors & Deco’nun özel ahşap koleksiyonu 15 Ekim Çarşamba günü Adahan İstanbul Hotel’de gerçekleşen lansmanla tanıttı. Bang & Olufsen ile Parkes Floors & Deco iş birliğiyle gerçekleşen geceye Bang & Olufsen Kreatif Direktörü, dünyaca ünlü Danimarkalı tasarımcı Johannes Torpe ev sahipliği yaptı. Her iki firmanın Türk yetkilisi Serdar Aral ve Esat Denizeri, davetlilerle yakından ilgilendi.


Görkemli lansmana Gürhan Bakırküre, Berna Bora, Yalın Tan, Seyhan Özdemir Sarper, Sefer Çağlar, Emre Toner, Burak Sabaz, Jale Kulin gibi önemli mimarlar katıldı.



Geri Dön