25 / 04 / 2024

Bankacılık hisselerinde neler oluyor? Bir bankadan daha hamle geldi!

Bankacılık hisselerinde neler oluyor? Bir bankadan daha hamle geldi!

HalkBank’ın ardından Türkiye İş Bankası’da 8,00-8,19 lira fiyat aralığından 5 milyon adet hisse alımı gerçekleştirdi.



Bankacılık sektöründe hareketlilik devam ediyor. Bankacılık hisselerinde yaşanan hareketlilik devam ederken bir bankadan daha hisse geri alımı haberi geldi. Halkbank'taki hisse geri alımının ardından İş Bankası Munzam Sandığı da İş Bankası'nda hisse alımı gerçekleştirdi.

Türkiye İş Bankası AŞ Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı tarafından Türkiye İş Bankası'nın hisse alım konusunda yapılan açıklama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

Bankacılık hisselerinde neler oluyor? Bir bankadan daha hamle geldi!

İŞ BANKASI 5 MİLYON LİRA ALIŞ YAPTI

KAP'ta yayınlanan açıklamaya göre, Türkiye İş Bankası paylarıyla ilgili dün 8,00-8,19 lira fiyat aralığından 5 milyon lira toplam nominal tutarlı alış işleminin gerçekleştirildiği belirtildi ve "Bu işlemle birlikte Türkiye İş Bankası sermayesindeki paylarım/oy haklarım 20 Eylül 2022 itibarıyla yüzde 37,312 sınırına ulaşmıştır." açıklaması yapıldı.

Vakfın gerçekleştirdiği dünkü alım öncesi İş Bankası sermayesindeki payları yüzde 37,262 seviyesinde bulunuyordu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön