27 / 04 / 2024

Bankalar harekete geçti! Emeklilere 2.000 liraya kadar ödeme!

Bankalar harekete geçti! Emeklilere 2.000 liraya kadar ödeme!

Bankalar, emeklilere maaşlarını 3 yıl kalma sözünü vermeleri halinde belirli miktarda promosyon ödemesi yapıyor. Yeni yılla birlikte promosyon ödemelerinde artış yaşandı. Bankalar peş peşe yeni promosyon fırsatlarını açıkladı...



EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILIYOR?

Emekliler, 3 yıllık taahhüt süresi dolduktan sonra istedikleri banka ile sözleşme imzalayarak yeni terfilerini alabilecekler. Ayrıca yeni emekli olanlar da promosyon ödemesinden faydalanabilmektedir. Emeklilerin sözleşme imzalama dönemlerine göre ödeme tarihleri ​​farklılık göstermektedir.

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

İşte 2022 Ocak ayı banka banka emekli promosyon tutarları:

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön