26 / 04 / 2024

Bankalardan flaş son dakika kararı! Bankaya borcu olanların dikkatine

Bankalardan flaş son dakika kararı! Bankaya borcu olanların dikkatine

Katılım bankaları asgari ücrete haciz koymayacak. Türkiye Katılım Bankaları Birliği, borçlu vatandaşlar için flaş bir adım attı. Artık aylık geliri asgari ücret aynı zamanda altında olan borçlu vatandaşların hesaplarına yatan aylıklarına haciz uygulanmayacak. İşte detaylar…



Asgari ücret, ilk olarak 2021 Aralık ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması ile birlikte 4 bin 253 TL olarak açıklanmıştı. Fakat her ay artan ve ciddi şekilde etkileri gözlemlenen enflasyon ile birlikte vatandaşlar, asgari ücrete ek ikinci bir zammın daha yapılmasını istedi.  

YENİ ASGARİ ÜCRET 5. 500 TL OLDU

Bu talep, aylarca konuşulduktan sonra en nihayetinde temmuz ayında asgari ücrete yılın ikinci zammı yapıldı. Yeni zam ile birlikte asgari ücret, 5. 500 TL olmuş oldu.

Bankalardan flaş son dakika kararı! Bankaya borcu olanların dikkatine


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön