25 / 04 / 2024

Bankalardan sudan ucuz satılık evler!

Bankalardan sudan ucuz satılık evler!

Bankaların satışa çıkardığı icralık evler binlerce kişiyi ucuza ev sahibi yapıyor. Bankaların satışa çıkardığı konutlar piyasalarından satın alınabilecek konutlara göre daha uygun fiyatlı olduğu için müşterilerin ilgisini çekiyor.



Bankalar aracılığıyla satışa sunulan icralık evler binlerce kişiyi ucuza ev sahibi yapıyor. Bankaların satışa çıkardığı daireler, piyasa fiyatlarının daha altında olması nedeniyle müşterilerin ilk tercihlerinden oluyor. Takvim'de yer alan habere göre; ihale ve açık arttırma usulüyle satışa gerçekleşen bu evler borcunu ödemeyenler tarafından bankaların elinde kalıyor. Bankalardan uygun fiyatlara ev almak isteyenler konut satış ilanlarını internet sitesi üzerinden araştırıyor.

Bankalardan sudan ucuz satılık evler!

BANKADAN SATILIK GAYRİMENKUL ALINIR MI?

İlk olarak, ev sahibi ipoteklerini birkaç ay ödememiştir. Banka tarafından verilen vade süresini aşmıştır. Bankaya borcunu vermediği durumda ev ihale usulüyle satışa sunulmuştur. Satın aldığı evin kredisini ödemeyen kişi taşınmanı daha öncelerden de imzaladığı gibi bankaya bırakıyor. Bu durumda banka borcunu evi satıp alıyor. 

Bankalardan sudan ucuz satılık evler!

BANKADAN SATILIK GAYRİMENKUL ALMANIN AVANTAJLARI

Arada emlakçı olmadığı için komisyon bedeli de ödenmiyor. Gayrimenkullerin fiyatları objektif piyasa koşullarına göre belirleniyor. Bankalardan satılan evlerin vergi borcu bulunmuyor. Ekstra bir maliyet ödeyecek satın aldığınız evi aldığınızda katlanmak durumunda değilsiniz. 

Bankalardan sudan ucuz satılık evler!

BANKADAN SATILIK GAYRİMENKUL ALMANIN DEZAVANTAJLARI

Açık artırmayla satışa sunulan her gayrimenkul bir cevher değil. Eski, bakıma ihtiyacı olan bir ev olabiliyor. Satın alacağınız ev ya da iş yerinin kentsel dönüşüm bölgesinde mi, depremden zarar görür mü vs. detaylarının araştırılması gerekiyor. Evi yeniden satın almak isteyen kişi size dava açabiliyor. Açık artırma usulüyle gayrimenkul satın almak biraz pahalı. Her şirketin bünyesinde kendi ödemeleri bulunuyor ve evi satın aldığınızda ön ödeme için bir miktar ödeme yapmak zorunda kalabiliyorsunuz. 

Bankalardan sudan ucuz satılık evler!

Bankalar konut zengini oldu! 

Bankalar emlakçı oldu! Daha ucuz ev fırsatı!

 


Geri Dön