25 / 04 / 2024

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...



Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş bankalar tarafından satışa çıkarılan konutları araştırıyor. Bankalar tarafından satışa sunulan konutlar piyasa fiyatlarının altında satılıyor. Takvim'de yer alan habere göre; ihale ve açık artırma usulüyle satışa çıkan bu konutlar bankaların internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.

Ziraat Bankası'nda 160 bin TL'ye, Vakıfbabnk'tan ise 176 bin TL'ye satılık daireler bulunuyor. Bu konutları satın almak isteyen vatandaşların bankaların gayrimenkul satış sayfalarını takip etmesi gerekiyor. Ayrıca bankalar satışa çıkarılan konutlarn için uygun kredi de veriyor. 

Satışa sunulan evler online olarak açık artırma ile satılabilir.  Açık artırmanın başlangıç fiyatı ipotek üzerinde kalan bakiye olabilir veya ihaleye teşvik etmek için daha düşük bir miktar belirtilebilir.

Bankadan ev almanın avantajlar neler?

Bankadan ev satın alan kişiler emlakçı komisyonu ile uğraşmak zorunda kalmaz. Evin fiyatı da daha da azalmış olur. Mülk için abartılı metrekare bilgisi verilmez tam metrekare bilgisi iletilir.

Mülkler uzman doğrultusundan incelenir banka doğrultusundan onaylandığı için meşru bozukluğu olmayan gayrimenkuller dir. Üstelik bankalar KDV ödemez. Bu nedenle sizden de KDV alınmaz. 

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Açık artırma nasıl yapılır 

Açık artırmalar, konferans odaları gibi açık artırma şirketleri tarafından seçilen yerlerde yapılır. Ev aynı zamanda online olarak açık arttırmaya çıkabilir. Haciz ihaleleri banka tarafından kiralanan mütevelli tarafından tutulur.

Açık artırmanın başlangıç fiyatı ipotek üzerinde kalan bakiye olabilir veya ihaleye teşvik etmek amaçla daha düşük bir miktar belirtilir. Çoğu zaman, mülkler zarar edilerek satılır. Yani açık arttırmada sahiplerin değer vermesine izin verilmez.

Bankalardan her bütçeye uygun evler satışta!


Geri Dön