27 / 04 / 2024

Barem Ambalaj'dan yatırım hamlesi, kendi hammaddesini ve enerjisini üretecek

Barem Ambalaj'dan yatırım hamlesi, kendi hammaddesini ve enerjisini üretecek

İzmir'de 1999 yılında küçük bir atölyede üretime başlayan Barem Ambalaj, 3 fabrikada 800 kişiyle yaptığı üretimi stratejik bir yatırım hamlesiyle büyütmeyi hedefliyor.



İzmir'de 1999 yılında küçük bir atölyede faaliyetlerine başlayan Barem Ambalaj, bugün İzmir, Karaman ve Gaziantep fabrikalarıyla üretim yapıyor ve 27 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Yaklaşık 120 bin metrekare kapalı alanda yıllık 100 bin tonun üzerinde üretim hacmine sahip olan Barem Ambalaj hali hazırda 800 kişiye istihdam sağlıyor.

Gıda, elektrik-elektronik, küçük ev aletleri, oyuncak, hijyen, kozmetik, tekstil, otomotiv de dahil olmak üzere, ofset baskılı karton ve laminasyonlu kutu ambalajın kullanıldığı her sektöre hizmet veren Barem Ambalaj cirosunun yüzde 25'ini ihracattan sağlıyor ve ihracat kapasitesini artırmayı hedefliyor.

 

Avrupa’da enerji krizi büyüdü! Siparişler Türkiye’ye kayacak!

SPK'den temizlik ambalaj ürünleri devinin halka arzına onay

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön