25 / 04 / 2024

Barış Orbay: Yeni konut projelerinde daha kompakt cihazlar yapılmalı!

Barış Orbay: Yeni konut projelerinde daha kompakt cihazlar yapılmalı!

Barış Orbay, yeni konut projelerinin daha kompakt cihazlar yapılmasını zorunlu kıldığını da dile getirerek, bu ihtiyaç doğrultusunda tasarruf sağlayan DGK 20 EK LCD model kombilerinin devreye alındığını belirtti...



Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Barış Orbay, kombi pazarının yenileme pazarı ve kentsel dönüşüm bölgelerinden pay alacağını belirterek, şunları söyledi: "Kombilerin 15 yıllık kullanım ömürleri ve tüketicilerin tasarruf eğilimlerinden dolayı yenileme pazarı ve kentsel dönüşüm alanlarında ağırlıklı olarak yoğuşmalı kombi ürünleri tercih ediliyor. Yoğuşmalı kombilerin önümüzdeki dönemde pazarı domine etmesi bekleniyor" dedi.

Orbay, yeni konut projelerinin daha kompakt cihazlar yapılmasını zorunlu kıldığını da dile getirerek, bu ihtiyaç doğrultusunda tasarruf sağlayan DGK 20 EK LCD model kombilerinin devreye alındığını vurguladı. Orbay, ürünleri hakkında şu bilgileri verdi: "Ürünümüzün premix tam yoğuşmalı ve 30.000 Kcal/h yüksek kapasiteli modelleri de tüketici beğenisine sunuldu. Kompakt tasarımı sayesinde az yer kaplıyor. Kontrol panelinde taşınmış olan su basınç göstergesi var. DGK Y 20 PRMX LCD ise, 4 yıldız enerji verimliliği sınıfında. LCD kontrol paneliyle kolay kullanım sunuyor."

Sabah

Geri Dön