28 / 03 / 2024

Başakşehir'e 2.5 milyon kitaplık dev kütüphane!

Başakşehir'e 2.5 milyon kitaplık dev kütüphane!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu yaptığı açıklamada “İbn Haldun Üniversitesi’nin kuzey yerleşkesine 2,5 milyon kitap kapasiteli dev bir kütüphane geliyor” dedi.



Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Hayalinizdeki Başakşehir” buluşmaları kapsamında gençlerle buluşmayı sürdürüyor. Başakşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen programa; Okul Müdürü Aykut Akca, Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi, TÜGVA İlçe Temsilcisi Barışcan Kısacık, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

“Türkiye’nin en büyük Millet Kıraathanesi hizmetinizde”

Türkiye’nin en büyük millet kıraathanesinin Başakşehirli gençlerin hizmetinizde olduğunu söyleyen Başkan Kartoğlu, “Başakşehir Millet Kıraathanesi’ndeki 100 bin kitapla hem kendinizi geliştirip hem de araştırmalarınızı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra ilçemizdeki İbn Haldun Üniversitesi’nin kuzey yerleşkesine 2,5 milyon kitap kapasiteli dev bir kütüphane geliyor. Sizi diğerlerinden ayıran artı 1’iniz mutlaka olsun. Kendinize ekstra hedefler belirleyin. İlçemizde yeni projeler geliştirmeniz için Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’miz var, orayı mutlaka görün.” dedi.

İstanbul’un en büyük spor adası Başakşehir’de yapılıyor

Spora ve sporculara verdikleri desteklerin sürdüğünü de belirten Başkan Yasin Kartoğlu, şöyle konuştu: “İstanbul’un en büyük spor adası Başakşehir’de yapılıyor. Olimpiyat Stadı çevresinde kurulacak dev spor adası; futboldan atletizme, okçuluktan biniciliğe kadar tüm spor branşlarının yapılacağı özel alanlardan oluşacak. Öte yandan yaz geliyor, Enez Gençlik Kampı’na mutlaka katılın. Tüm çalışmalarımız sizlerin daha iyi yetişmesi için.”

 


Geri Dön