25 / 04 / 2024

Başkan Türk: Türkiye'nin modern butik stadları İzmir'de olacak!

Başkan Türk: Türkiye'nin modern butik stadları İzmir'de olacak!

Karşıyaka stat alanını gezen Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk "Türkiye'nin en modern butik statlarını kısa sürede İzmir'e kazandıracağız" dedi



Gençlik ve Spor Bakanlığı, belediyelerin tüm engellemelerine rağmen, Türkiye'nin en güzel butik statlarını İzmir'e yapmakta kararlı. İzmir'e gelerek, inşaatı süren Karşıyaka Stadı'nda çalışmaları inceleyen Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, "Türkiye'nin en modern butik statları İzmir'de olacak" dedi. 


SIRA GÖZTEPE'DE 

Karşıyaka Yalı Stadı'nda Karşıyaka Belediyesi'ne ait 2 bin 700 metrekarelik alanın bedelsiz devri için başvuru yapılacağı, belediyenin buna karşı gelmesi durumunda danıştaya başvurularak yasal yolların izleneceği, ancak bu süreçte inşaatın devam edeceği öğrenildi. Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Karşıyaka Stadı inşaat alanında incelemelerde bulunurken, Göztepe Stadı için de yasal prosedürün devam ettiğini, orada da inşaatın en kısa sürede başlaması için gereken çalışmayı yaptıklarını vurguladı. Türk,  İzmir  Atatürk Stadı'nın da söylenen tarihte biteceğini açıkladı. 


Egeli Sabah



Geri Dön