25 / 04 / 2024

Batman’da mülk sahipleri 'koronavirüs' nedeniyle kira alacaklarını erteledi!

Batman’da mülk sahipleri 'koronavirüs' nedeniyle kira alacaklarını erteledi!

Batman’da Şemsiyeli Sokak'ta yaklaşık 100 esnaftan meydana gelen çarşı merkezinde esnaf koronavirüs tedbirlerinde kepenk kapattı. Sokaktaki mülk sahipleri de esnafın mağdur olmaması için Ramazan Bayramı'na kadar kiraları almayarak ertelediklerini açıkladı.



Koronavirüs tedbirleri nedeniyle Batman’da birçok esnaf kepenk kapattı. Ortaya çıkan tablonun ardından mülk sahipleri çalışmalara başladı.

Habertürk'ten Bulut Kutlu’nun haberine göre, iş yapamaz hale gelen sokak esnafına destek için bu kararı aldıklarından bahseden mülk sahiplerinden Hasan Tunç, şu açıklamalarda bulundu:

“Koronavirüse karşı alınan tedbirler neticesinde esnaflar iş yapamadığından dolayı zor durumdadırlar. Bu yüzden mülk sahipleri olarak onlara destek amacıyla önümüzdeki Ramazan Bayramı'na kadar kira talep etmeyeceğiz. Gıda ve temizlik malzemesinde sıkıntısı olan kiracı arkadaşlarımıza gıda ve temizlik maddesi yardımında bulunacağız. Gün dayanışma günüdür. Bu duyarlılığı esnaf ve mülk sahipleri olarak herkesten bekliyoruz.” 


Geri Dön