26 / 04 / 2024

Batman’nın yeni hastanesi, emlak piyasasını canlandırdı!

Batman’nın yeni hastanesi, emlak piyasasını canlandırdı!

2020 yılının yatırım programına alınan 500 yatak kapasitesine sahip yeni hastane, Batman’daki emlak piyasasını hareketlendirdi.



Batman’ın 500 yatak kapasiteli yeni hastane yatırımının bu yılın programına alınması, emlak piyasasını canlandırdı.

Batman Çağdaş Gazetesi'nden Reşat Yiğiz'in haberine göre; uzun yıllar boyunca Batman’da emlakçılık işleriyle uğraşan Yapı Gayrimenkul Danışmanlık yetkilileri Hacı Karakuş ve Nuri Gider, geçtiğimiz hafta Batman’ın yeni hastanesinin Resmi Gazete’de programa alınmasıyla ilgili kararının yayınlanmasının emlak piyasasını hareketlendirdiğini söyledi. 

Güney Çevre yolunda yeni stadyum yakınında bulunan 113 dönümlük alanda yapılması planlanan yeni hastane kararının her kesimde sevinçle karşılandığını sözlerine ekleyen Karakuş ve Gider: “Kararın ardından o bölgelerdeki arsalarda yatırım yapmak isteyenler rafa kaldırdıkları projeleri şimdi de hayata geçirmenin çabası içinde” diye konuştular.

Batman’nın yeni hastanesi, emlak piyasasını canlandırdı!

“BATMAN BU YATIRIMI BEKLİYORDU”

Batman’daki bazı emlakçılar da birçok kesimin aylar boyunca 500 yatak kapasitesine sahip hastane müjdesinin beklentisi içinde olduğundan bahsetti. Emlakçılar, sözlerine şu şekilde son verdi: “Güney Çevre yolunda önceden arsası tespit edilen yeni hastane kararının Resmi Gazete’de çıkması emlak piyasasına doping etkisi yarattı. Sağlık sektörüne bu yatırım yeni ivme kazandıracağı gibi bu güzergahı da hareketlendirecek. Bu yatırımın kesinleşmesinde emeği geçenlerden Allah razı olsun. Birçok yatırımcı Kozluk-Silvan yolunun da imara açılmasını istiyor.”
 


Geri Dön