05 / 05 / 2024

Batman hastane inşaatı

Batman hastane inşaatı

2020 yılının yatırım programına alınan 500 yatak kapasitesine sahip yeni hastane, Batman’daki emlak piyasasını hareketlendirdi.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

Batman'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü, 2 yaralı!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin bölge müdürlüğü binasının dış cephesinin boyanması için kurulan demir iskelenin çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi ise yaralandı.

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Batman hastane inşaatı Haberi

Batman hastane inşaatı

Batman’ın 500 yatak kapasiteli yeni hastane yatırımının bu yılın programına alınması, emlak piyasasını canlandırdı.

Batman Çağdaş Gazetesi'nden Reşat Yiğiz'in haberine göre; uzun yıllar boyunca Batman’da emlakçılık işleriyle uğraşan Yapı Gayrimenkul Danışmanlık yetkilileri Hacı Karakuş ve Nuri Gider, geçtiğimiz hafta Batman’ın yeni hastanesinin Resmi Gazete’de programa alınmasıyla ilgili kararının yayınlanmasının emlak piyasasını hareketlendirdiğini söyledi. 

Güney Çevre yolunda yeni stadyum yakınında bulunan 113 dönümlük alanda yapılması planlanan yeni hastane kararının her kesimde sevinçle karşılandığını sözlerine ekleyen Karakuş ve Gider: “Kararın ardından o bölgelerdeki arsalarda yatırım yapmak isteyenler rafa kaldırdıkları projeleri şimdi de hayata geçirmenin çabası içinde” diye konuştular.

“BATMAN BU YATIRIMI BEKLİYORDU”

Batman’daki bazı emlakçılar da birçok kesimin aylar boyunca 500 yatak kapasitesine sahip hastane müjdesinin beklentisi içinde olduğundan bahsetti. Emlakçılar, sözlerine şu...