20 / 04 / 2024

Baymak pazar payını ikiye katladı!

Baymak pazar payını ikiye katladı!

Baymak’ı bünyesine katan Hollandalı BDR Thermea’nın CEO’su van Banning, "Türkiye pazarı çok heyecan verici. Türkiye’ye 20 milyon TL yatırım yaptık. Kısa sürede en çok ciro yapan ülkelerden oldu” dedi.



2013 yılında Baymak’ı bünyesine katan, Avrupa’nın ısıtma-soğutma sektöründe 3. şirketi Hollandalı BDR Thermea Türkiye’deki yatırımlarından çok memnun. Türkiye pazarının çok dinamik ve heyecan verici olduğunu vurgulayan BDR Thermea Group CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Rob van Banning, “Bugüne kadar Türkiye’ye yaptığımız 20 milyon TL’lik yatırım kısa sürede ciroya dönüştü. 


DOĞRU KARAR


Baymak 2 yıl içerisinde en çok ciro yapan ve yeni teknolojiyi en hızlı şekilde adapte eden ülkelerimizden biri oldu" dedi. Baymak’ın daha başlangıçta kalbini çaldığını belirten van Banning, “Baymak’ın kalbi hızla çarpan bir ruhu olduğunu fark ettim. Geriye dönüp gerçekleştirdiklerine baktığımda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyorum” şeklinde konuştu. Baymak’ın gerçek bir Türk şirketi olma özelliklerini korumayı başardığını belirten van Banning, “Bugünlerde birçok ülkede ayakta kalmak kolay değil. Ancak Baymak bütün bu zorlayıcı şartlar altında dahi çok iyi durumda. Bunun Baymak’taki ruhla alakalı olduğunu düşünüyorum” dedi. 


ÜLKE BÜYÜYOR


Banning, Baymak’ın çok büyük bir başarı hikayesi yarattığını belirterek, “Baymak’ı grubumuzun önemli bir şirketi haline getirecek entegrasyonda gurur verici bir noktaya geldik. Baymak, grubun cirosuna ve net kârlılığına ciddi katkılar yaptı. Yeni nesil yoğuşmalı kazan ürünümüzü en başarılı uygulayan ülke olarak Türkiye pazarında lider oldu” diye konuştu. 


Pazar payını ikiye katladı 


Baymak Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Çolak, 2 yıl içinde Baymak’ta büyük bir değişim gerçekleştirdiklerini belirterek, “Avrupa teknolojisini Türkiye’de üretmenin avantajıyla yeni nesil yoğuşmalı kazanlarda pazar payımızı ikiye katlayarak %31'e getirdik” dedi. 


Akşam


Geri Dön