26 / 04 / 2024

Bayraklı Şehir Hastanesi 2020'de açılacak!

Bayraklı Şehir Hastanesi 2020'de açılacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 60 yataklı Bayraklı Şehir Hastanesinin inşasının sürdüğünü, 2020'de hizmete alacaklarını söyledi.




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti  İzmir  6'ncı Olağan İl Kongresi kapsamında, Atatürk Stadı Yerleşkesi'nde gerçekleştirdiği konuşmasında İzmir'deki sağlık yatırımlarına değindi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, "Durmak yok. çok koşacağız." diyenCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ev ev dolaşacaklarını, bildiklerini bilmeyenlere anlatacaklarını dile getirdi.

Bayraklı Şehir Hastanesi 2020 de açılacak!

İzmir'e sağlık alanında yapılan yatırımlarla ilgili de konuşan Erdoğan, "Sağlıkta 31'i hastane olmak üzere 107 tesisi İzmir'imize kazandırdık. Şimdi iki şehir hastanesiyle bunları taçlandırıyoruz." dedi.

Bu şehir hastanelerinin özelikleriyle ilgili de konuşan Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 60 yataklı Bayraklı Şehir Hastanesinin inşasının sürdüğünü, 2020'de hizmete alacaklarını aktardı.

1.200 yataklı Tınaztepe Şehir Hastanesiyle ilgili planlama çalışmalarının da devam ettiğini dile getiren Erdoğan, şehir genelinde 5 devlet hastanesinin inşaatının da ayrıca sürdürüldüğünü belirtti.


Geri Dön