18 / 04 / 2024

Bayraklı Şehir Hastanesi 2020'de açılacak! 

Bayraklı Şehir Hastanesi 2020'de açılacak! 

Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaatını inceledi. Hastanenin 31 Mayıs 2020'de bitirilmesi planlanıyor. 



İzmir'de Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İzmir'de bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile AK Parti  İzmir  Milletvekili Binali Yıldırım, Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatını gezdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fahrettin Koca ve Binali Yıldırım, hastane inşaatı hakkında yetkililerden bilgi aldı. İzmir'in ticareti, üniversiteleri ve sanayisiyle önemli bir metropol kenti olduğunu belirten Bakan Fahrettin Koca, "Şehir hastanemiz toplam 630 bin kapalı alanı olan, 2 bin 60 yatak kapasiteli, özellikle fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi 300 yataklı olarak ayrıca ilave olduğu, yüksek güvenlikli adli psikiyatrik hastane dediğimiz yine 100 yataklı hastanesi olan, İzmir'i sağlık üssü yapabilecek bir şehir hastanesi olarak konumlandı. Özellikle sağlık turizminde de İzmir bundan böyle bir şehir hastanesiyle daha ciddi bir pay alabilir noktaya gelecek" dedi.

2020'DE AÇILACAK

Koca, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatının planlandığı gibi devam ettiğini belirterek, inşaatın 31 Mayıs 2020'de bitirilmesinin planlandığını söyledi. İnşaat alanına gelince 2014 yılını hatırladıını söyleyen AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise, "O gün dolaşa dolaşa sonunda çevre yolunun üzerinde bu bölgeye karar vermiştik. Şimdi burada güzel eserin yükseldiğini gördükçe verdiğimiz kararın ne kadar isabetli olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor. İzmir'de biz '35 İzmir, 35 Proje' diye yola çıktık. Bunlar bugün birer birer hayata geçiyor. Proje dediğinizde tırı vırı işler değil 5 milyar liranın üzerinde yatırımdan bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.


Geri Dön