26 / 04 / 2024

Beklenen haber geldi, Skoda'dan %100 elektrikli Octavia geliyor!

Beklenen haber geldi, Skoda'dan %100 elektrikli Octavia geliyor!

Benzine gelen zamdan sonra Tüketicinin gözdesi olan elektrikli otomobil furyasına Skoda da katıldı.  Skoda'dan %100 elektrikli Octavia geliyor.  Ama öncesinde başka modelleri de geliyor.



Buna bakıldığında  Elektrikli Octavia'nın sedan ve station wagon formunda satılmaya devam etmesi fakat günümüzdeki Octavia Scout versiyonuna benzer şekilde hatta daha fazla crossover esintileri taşıması bekleniği aşikar.

Beklenen haber geldi, Skoda dan %100 elektrikli Octavia geliyor!

Geldiğimiz noktada mevcut içten yanmalı motorlu Octavia'ya ne olacak diye merak etmemiz gayet normal. Son olarak Skoda CEO'su Klaus Zellmer, bu konudaki açıklamasında "Octavia, büyük müşteri kitlesine sahip fantastik bir model olduğunu. Onu mümkün olduğu kadar ailede tutacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu. Ayrıca Avrupa'da içten yanmalı motor yasağının 2035'te geleceğini düşünürsek, bildiğimiz Octavia da güncellenerek uzun bir süre daha pazarda kalacak gibi duruyor.

Ayrıntılı bilgi için SKODA

Editör Notu: Bu haber 25 Eylül 2022 tarihinde saat 03:00'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 50 kuruş, euro 18 lira 19 kuruş, altının gramı ise 1.002 lira değerindedir.


Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli promosyonu açıklaması! Rakamlar peş peşe geldi!

KİPTAŞ'ın 2 dev kampanyası başladı! Yüzde 20 indirimli!

İş Bankası'ndan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar başvuran herkes faydalanacak! Hemen bakın!

 


Geri Dön