28 / 03 / 2024

Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü'de indirim fırsatı! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü'de indirim fırsatı! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Seramik tabanı ve 3000 Watt'lık yüksek performansıyla 'ütü çilesi'ne son veren Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü, şubat ayı sonuna kadar olize özel indirimli satılacak. Peki, BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü kaç TL?



Gelişen teknolojiyle birlikte ev işleri hafifledi ancak ütülenmeyi bekleyen dağ gibi çamaşırlar göz korkutmaya devam ediyor. Ütü yapmak sevilmeyen bir iş olsa da bu ütünün en önemli küçük ev aletlerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

 Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü de indirim fırsatı! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kısacası iyi ütü yapmak için kaliteli bir ütüye sahip olmak lazım.  Tam da bu noktada Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü devreye girerek üstün performansıyla bu zor ev işini eziyet olmaktan çıkarıyor. 

AKILLI ÜTÜLEME YAPAR 

Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü, 3000 Watt gücüyle yüksek performans sunar, ütüleme işlemi hızlıca yapılırken kumaşlarda çok kolayca açılır. Otomatik kireç temizleme teknolojisi ile ütü kireç kutusunda sıcaklık ve buhar ayar tuşlarına 5 saniye basılarak bırakıldığında, otomatik olarak içindeki kireci temizleyerek boşaltır. Eşit sıcaklık dağılımı ve üst düzey kayganlık sağlayan SuperGlide seramik tabanı tüm kumaş tiplerinde hızlı ve hassas ütüleme ile mükemmel bir sonuç verir.

Harekete duyarlı buhar sensörleri sayesinde ütüleme işlemi başladığı zaman otomatik olarak buhar verir giysilerdeki kırışıklıkların giderilmesi için üstün bir performans sunar. Smart Mod özelliği ile tüm çamaşırlar için en ideal sıcaklık ve buhar ayarını en doğru şekilde yapar. Profesyonel kullanımlar için MAX ya da ECO modları da tercih edilebilir

Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü kaç lira, ne kadar indirim yapıldı?
 


Geri Dön