19 / 04 / 2024

Benim dolarım var demeyin! Bakın dolar ne olacak? Piyasa uzmanı İslam Memiş korkutan rakamı açıkladı!

Benim dolarım var demeyin! Bakın dolar ne olacak? Piyasa uzmanı İslam Memiş korkutan rakamı açıkladı!

Dolar/TL'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Doları olanlar için Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan rakam açıklaması geldi...



DOLAR İÇİN KRİTİK RAKAM!

Dolar kurunda öngördüğü kritik destek seviyesinin 16,75 lira olduğunu söyleyen uzman isim, "Bu sevinin altında 16,35 TL düzeyi gündeme gelebilir. Dolayısıyla dolar/TL'de takip edeceğimiz bant aralığı 16,35-16,75 TL olacak" açıklamasını yaptı.

Benim dolarım var demeyin! Bakın dolar ne olacak? Piyasa uzmanı İslam Memiş korkutan rakamı açıkladı!

"Dolar ve altın için düşüş sürecek mi" sorusunu cevaplayan Memiş, "Kurum ve kuruluşların önümüzdeki dönemde yeni kararlar açıklayabilir. Temmuz ve Ağustos aylarında kur ataklarından ziyade biraz daha dengelenen gerileyen bir süreç olarak öne çıkabilir" dedi.

Özellikle mevsimsel etkiden dolayı enflasyon rakamlarında da bir düşüş yaşanabileceğinin altını çizen uzman isim, "Artık kuru takip etmek için enflasyonu takip ediyoruz. Enflasyondaki bir düşüş kurda bir gerileme anlamı taşıyor. Dediğim gibi 16,35-16,75 aralığı önemli. Dolar/TL'de bu gerileme devam ettiği taktirde diğer yabancı para birimlerinde de gerileme olacaktır. Bununla beraber TL'de bir rahatlama olur" ifadesini kullandı. 

Dolarda bu rakamlar çok can yakacak! Doları olanlar hemen baksın! Son dakika dolar gelişmesi...

Dolarda kıyamet tarihi açıklamasından sonra TÜSİAD'dan 'patlama' uyarısı

Dolar bugün ne kadar? 27 Haziran dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar düşerken petrolü de beraberinde götürdü! Brent petrol bugün ne kadar? İşte brent petrol fiyatı 27 Haziran 2022

'Gidin dolarınızı satın!' diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Düzen bozuldu şimdi bunlar olacak...

Piyasalarda kritik gelişme! Dolardan sonra ikinci bir darbe de eurodan geldi! Elinde euro olanlar hemen baksın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön