26 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de flaş gelişme! İl il fiyatlar kaç lira? Shell, BP, Opet, PO 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'de flaş gelişme! İl il fiyatlar kaç lira? Shell, BP, Opet, PO 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca araç sahibi son dakika akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları hangi ilde kaç lira oldu? İl İl benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar? İşte Shell, BP, Opet, Petrol Ofisi, Total 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Rusya ve Ukraynasavaşıyla beraber Brent petrol fiyatları yükselişe geçmişti, bu yükseliş benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam olarak yansıdı. Son günlerde ise petrol fiyatlarındaki düşüş, akaryakıtta indirim beklentisini artırdı. Geçtiğimiz gün benzine 96 kuruş indirim gelmesiyle beraber, akaryakıtta yeni indirimler beklenmeye başlandı.

Benzin, motorin ve LPG de flaş gelişme! İl il fiyatlar kaç lira? Shell, BP, Opet, PO 22 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Petrol fiyatları, küresel resesyon beklentilerinin güçlenmesiyle talebin azalacağına ilişkin endişeler sebebiyle geriledi. Ham petrol fiyatı 11 Mayıs gününden itibaren ilk defa 100 doların altını gördü. 96 dolara kadar gerileyen daha sonra 106 dolara kadar tırmanan brent petrolün üzerindeki baskı Fed’in faiz hamleleriyle değerlenen doların ürün talebini düşürmesinin ardından son haftada azalma gösterdi.

Peki güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları hangi ilde kaç lira oldu? İl İl benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar? İşte Shell, BP, Opet, Petrol Ofisi, Total 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön