27 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'ye rekor zam geliyor! Böylesi görülmedi! 20 TL olacak!

Benzin, motorin ve LPG'ye rekor zam geliyor! Böylesi görülmedi! 20 TL olacak!

Brent petrolün yükselişi, petrol fiyatlarını rekor seviyelere çıkardı. Brent petrol son 7 yılda görülmemiş seviyelere gelirken, bu artış bu hafta da hız kesmeden devam edecek. Buna bağlı olarak akaryakıt fiyatlarının da yükselmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...



Brent petrolün yükselişİ hızlanırken petrol fiyatları hafta başında rekor kırdı.. Brent petrol son 7 yılın zirvesine ulaşırken, bu hafta da brent petroldeki artış hız kesmeden devam edecek. Buna paralel olarak akaryakıt fiyatlarının da artması bekleniyor. Bilindiği gibi Brent petrol fiyatları yükselişe geçtiğinde benzin ve motorin fiyatları da artıyor. Bu artışa ek olarak LPG de eklenerek tüm akaryakıt ürünleri arttı. Büyük zam için tarih veren sektör uzmanları, petrol fiyatlarının 70 dolardan 94 dolara yükseldiğini ve bu hafta petrol varil fiyatlarının 100 doların üzerine çıkmasını beklediklerini paylaştı. 

İşte merak edilen ayrıntılar...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön