10 / 05 / 2024

Benzin ve motorin fiyatlarında son durum! İşte 30 Eylül Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarında son durum! İşte 30 Eylül Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair son güncellemeler merak ediliyor. İşte 30 Eylül Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!



AKARYAKITA İNDİRİM VAR MI?

Akaryakıtta indirim olacak mı? sorusu sıklıkla sorulmaktadır. 30 Eylül 2022’de benzin, motorin ve LPG fiyatlarına indirim konusunda yeni bir gelişme yaşanmadı. Akaryakıt fiyatlarına indirim beklentisi devam ederken, bu konu hakkında resmi bir açıklama henüz gelmedi.

İşte güncel fiyatlara dair ayrıntılar;

30 EYLÜL CUMA İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul Benzin litre fiyatı: 19.24 TL’den satılmaktadır.

İstanbul Motorin (Mazot) litre fiyatı: 23.14 TL

İstanbul LPG litre fiyatı: 10.98 TL

30 EYLÜL CUMA ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Ankara Benzin litre fiyatı: 19.37 TL’den satılmaktadır.

Ankara Motorin (Mazot) litre fiyatı 23.23 TL

Ankara LPG litre fiyatı 11.00 TL’den satılmaktadır.

30 EYLÜL CUMA İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İzmir Benzin litre fiyatı: 19.36 TL’den satılmaktadır.

İzmir Motorin, yani mazot grubu litre fiyatı 23.27 TL’den satılmaktadır.

İzmir LPG litre fiyatı 10.73 TL’den satılmaktadır.

BRENT PETROLDE SON DURUM NE?

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 87,25 dolardan işlem görmektedir. Geçtiğimiz gün 88,74 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 87,18 dolar seviyesinde noktaladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün saat 09.29 itibarı ile kapanışa göre yüzde 0,08 artarak 87,25 dolar oldu. Aynı anlarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 81,19 dolardan alıcı buldu.

Fiyatlardaki kısıtlı yükselişte, OPEC+ grubunun gelecek hafta yapacağı toplantıda petrol üretimini kısacağına yönelik beklentiler ve dolar endeksindeki düşüş etkili olduğu kanısı hakim.

Türkiye’den tarihi inovasyon atağı!

Bankaların 8 ayda kârları uçuşa geçti!

Vivo'nun 4 kameralı katlanılabilir telefonu X Fold Plus fiyatı ne kadar, özellikleri nedir? 29 Eylül 2022 fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön