16 / 04 / 2024

Benzin ve motorine 6 liralık indirim müjdesi! Herkes bu tarihe odaklandı

Benzin ve motorine 6 liralık indirim müjdesi! Herkes bu tarihe odaklandı

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan yüksek zamlı artışlar benzin ve motorinin litresini 20 liranın üzerine taşıdı. Sürücüleri zor durumda bırakan zamlar karşısında TBMM'de kanun teklifi verildi. Teklif yasalaşırsa akaryakıt fiyatlarında 6 liralık düşüş sağlanacak.



HDP Ağrı milletvekili Abdullah Koç, akaryakıt fiyatlarındaki aşırı artışların önüne geçebilecek bir yasa tasarısı hazırlayıp TBMM Başkanlığı'na sundu. Söz konusu teklife göre, akaryakıtta tarihin en büyük indirimi olacak. Ağrı milletvekili Abdullah Koç, akaryakıt fiyatlarında yapılması istenen kanun teklifiyle ilgili başvurusunda, "Katma Değer Vergisi Kanunu Ve Özel Tüketim Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifim gerekçesi ile birlikte ekte sunulmuştur. Gereğini saygılarımla arz ederim"  diyerek yasa tasarısını görüşülüp oylamaya sunulması adına TBMM Başkanlığına sundu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön