25 / 04 / 2024

Benzine bir zam daha! İşte 13 Ağustos akaryakıt fiyat listesi!

Benzine bir zam daha! İşte 13 Ağustos akaryakıt fiyat listesi!

Benzin fiyatı ve motorin fiyatları milyonların gündeminden düşmüyor. Son olarak motorine indirim yapılmış benzin fiyatları ise sabit kalmıştı.



Araç sahipleri lpg, motorin ve benzin fiyatlarındaki hareketliliği anlık olarak takip ediyor. Sürücüler istasyon duraklarına varmadan önce güncel motorin, LPG, mazot, benzin fiytlarını kontrol ediyor. Brent petrolün piyasadaki hareketliliği ile doğru orantılı olarak zam ve indirim haberleri art arda gelirken vatandaşlar "12 Ağustos 2022 İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatına zam geldi mi, 1 litre benzin fiyatı ne kadar, kaç lira oldu?" sorusuna ccevap arıyor. 100 doların altına inen brent petrol ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşların akaryakıt fiyatlarında zam ve indirim beklentisi de oluşuyor. İşte akaryakıt fiyatlarında son durum...

Benzin fiyatı ve motorin fiyatları milyonların gündeminden düşmüyor. Son olarak motorine indirim yapılmış benzin fiyatları ise sabit kalmıştı. Brent petrolde yaşanan hareketlilikten etkilenen motorin fiyatlarına 1 Türk Lirası indirim uygulanmıştı. Son olarak motorin fiyatına zam geleceği biliniyordu. Zam ve indirim haberlerini izleyenler haftanın son gününde "İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatına zam mı geldi, 1 litre benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki 12 Ağustos 2022 Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim var mı?

12 AĞUSTOS 2022 BENZİN FİYATI GÜNCEL LİSTE

Benzine bir zam daha! İşte 13 Ağustos akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt, motorin, mazot, LPG, benzin fiyatları hakkında Türkiye Petrollerinin internet sitesinden edinilen bilgiler ışığında 12 Ağustos güncel pompa fiyatları şöyle;

MOTORİNE ZAM GELDİ!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön