26 / 04 / 2024

Benzine büyük zam geldi!

Benzine büyük zam geldi!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen benzinin litre satış fiyatına 68 kuruş zam yapıldığını bildirdi.



2022 yılına girmeden önce benzine bir zam daha geldi. Sözcü'nün aktardığına göre, Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), yaptığı açıklamada benzine gelen yeni zammı sosyal medya hesabından bildirdi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı. 31/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 68 KRŞ/LT. Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.”

Benzine büyük zam geldi!

FİYATLAR NE OLDU?

Benzine yapılan son zamdan sonra benzinin litresi mega kent İstanbul’da 12.31 liraya, başkent Ankara’da 12.37 liraya, Egenin incisi İzmir’de ise 12.39 TL'ye çıkıyor.

Dağıtım firmaları tarafından belirlenen fiyatlar rekabet ve serbesti sebebiyle şirketler ve şehirlere göre değişiyor.

 

Benzin ve motorin fiyatlarında ÖTV indirimi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön