28 / 03 / 2024

Berat Albayrak’tan yeni dönemin kodları!

Berat Albayrak’tan yeni dönemin kodları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “müjde” olarak açıkladığı Karadeniz’deki doğal gazın bulunmasıyla birlikte başlayan yeni süreç hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklamada bulundu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “müjde” olarak açıkladığı Karadeniz’deki doğal gazın bulunmasıyla birlikte başlayan yeni sürec hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklamada bulundu. Albayrak, bir anlamda yeni dönemin kodlarını anlattı.

Karadeniz’de bulunan 320 milyar metreküp doğalgaz, Türkiye’yi başka bir lige taşıyacak. Berat Albayrak, bu gücün yönetilmesiyle ilgili, “Bu rezerv Türkiye’yi dünya liginde enerji üreticisi ülkeler ligine çıkaran bir keşif. Enerji bağımlılığı anlamında Türkiye yeni bir çağın sürecini başlattı. Bu adım hem psikolojik hem de maddi olarak bir duvarı yıktı” dedi.

FATURALARA YANSIYACAK

Karadeniz’de bulunan doğalgaz, vatandaşın faturasına yansıyacak mı? Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’a bunu da sorduk. Net bir dille, “Yansıyacak” dedi. Dilerim daha büyük rezervler tespit edilir, vatandaşlarımızın faturaları hafifler.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön