19 / 04 / 2024

Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da!

Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da!

İnşaat ve Hazır Beton Sektörlerini bir araya getirecek Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da gerçekleştirilecek. Fuar Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım A.Ş. tarafından düzenleniyor.



İzmir'de gerçekleştirilecek fuarda hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörleri bir araya gelecek. Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı 25-28 Nisan 2018 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek.


1988 yılından bu yana Türkiye’de standartlara uygun beton üretilmesi için çalışmalar yapan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB),   inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için de çalışmalar yapıyor. 


THBB sektörün rotasını ve vizyonunu belirlemeye yönelik buluşmalar düzenlemektedir. 1995 yılından beri çeşitli fuarlara imza atan THBB gelecek yıl 10. Beton Fuarı’nı İzmir’de düzenleyecek.


25-28 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek fuar Beton  İzmir  2018  THBB ve Kalite Fuar Yapım A.Ş. tarafından düzenleniyor. Fuara katılım gösterek firmalar hazırlıklara başladı. 


Hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörleri ile ilgili son teknolojik ürünler, araç, makine, ekipman, hizmet ve donanımların sergileneceği fuar inşaat sektörünün buluşacağı ortak bir platform olacak. 


Beton İzmir 2018 Fuarı'nda katılımcılar son teknoloji ürünlerini ziyaretçilere sunacak. Beton santralleri, iş makineleri, pompalar, kalıp sistemleri, vinçler, kamyon ve çekiciler, transmikserler, otomasyon sistemleri, lastik ve akaryakıt ürünleri gibi agrega üreticilerine ve inşaat yapımcılarına sunulacak. 


Ankara Sanayi Odası (ASO),  Ankara  Ticaret Odası (ATO), Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO), Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES), İstanbul  Sanayi Odası (İSO), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK), Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) ve Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği (YDDMD) tarafından desteklenen fuarı çok sayıda profesyonel katılımcı ziyaret edecek.


Geri Dön