24 / 04 / 2024

Beyaz Park Topkapı projesi satışa çıktı!

Beyaz Park Topkapı projesi satışa çıktı!

Beyaz İnşaat, İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesini satışa çıkardı. Toplam 86 bin metrekarelik alan üzerinde arsa bedeli hariç 100 milyon TL'lik yatırıma mal olan projede fiyatlar 395 bin liradan başlıyor.



Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz 43 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini ve bugüne kadar binlerce konuta, yüzlerce ofise imza attıklarını söyledi. Beyaz, "Projemiz sürekli gelişen son derece değerli bir lokasyonda yer alıyor. Lansman öncesinde yoğun bir ilgiyle karşılaşmıştık. Birçok yatırımcının da bu dönemde talebini aldık. Şu ana kadar projenin yüzde 15'ini sattık" dedi. 


Fiyatlar ilgiyi artırıyor 

Muammer Beyaz, ekonomik oranlarda tutulan fiyatların, projeye olan ilgiyi artırdığını söyledi. Beyaz, "Projemizde alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca, yüzde 25 peşinatla bünyemizde 30 aya kadar da faizsiz taksitlendirme imkânı sunuyoruz" diye konuştu. 


Bin 200 kişi yaşayacak

Beyaz Park Topkapı projesinin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrıldı. Proje bitiminde yaklaşık bin 200 kişinin yaşayacağı proje, estetik ve mimari özellikleriyle de dikkat çekiyor. İki etaptan oluşacak projenin tasarımı ise Sabri Paşayiğit ve RGS İç Mimarlık'a ait. Toplam 371 konut ve 4.000 metrekarelik ticari üniteden oluşan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip daire seçeneği sunuluyor.


Sabah 


Geri Dön