24 / 04 / 2024

Beyaz Saray’dan açıklama geldi! Benzin fiyatları düşecek mi? Akaryakıtta indirim yolda mı?

Beyaz Saray’dan açıklama geldi! Benzin fiyatları düşecek mi? Akaryakıtta indirim yolda mı?

Petrol fiyatları düşecek mi? Beyaz Saray, varil petrol satışına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!



ABD’den petrol fiyatlarına yönelik uzun bir süredir beklenen haber geldi. Petrol fiyatlarına dair Joe Biden’ın açıklaması beklenirken, ABD’nin bu adımının petrol fiyatlarını düşüreceği konuşulmaya başlandı.

ABD PETROL REZERVİNDEN EK SATIŞ YAPACAK MI, NE ZAMAN YAPACAK?

Beyaz Saray, ABD'nin stratejik petrol rezervinden 15 milyon varil satış bildirimini çarşamba günü yayımlanacağını belirtildi.

BİDEN NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAK?

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Biden'ın çarşamba günü ABD enerji güvenliğinin güçlendirilmesi, üretimin teşvik edilmesi aynı zamanda maliyetlerin düşürülmesine yönelik yeni eylemleri duyuracağı aktarıldı.  NTV’de yayınlanan habere göre, söz konusu satışın mart ayında açıklanan 180 milyon varilin üzerinde petrolün piyasaya sürülmesi kararını tamamlayacağı kaydedilen açıklamada, Biden'ın gerekirse bu kış stratejik petrol rezervinden ek satışlara hazır olması için Enerji Bakanlığına çağrıda bulunacağı dile getirildi.

Yayınlanan bu haberden sonra ülkemizde de akaryakıt fiyatlarının düşeceğine dair söylentiler yayılmaya başladı. Peki akaryakıt fiyatları düşecek mi, benzine indirim gelecek mi?

BENZİN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ? SON OLARAK MOTORİNE ZAM YAPILDI!

Sektörden öğrenilen bilgiler ışığında, 15 Ekim 2022 Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 99 kuruş zam uygulandı.

PETROL FİYATLARI DÜŞTÜ! İNDİRİM BEKLENTİSİ YENİDEN OLUŞTU!

Dünyanın en önemli petrol üreticisi olan ülkelerinin iki yılın en büyük üretim kesintisine gitme kararlarından hemen sonra petrol fiyatında sert düşüş yaşandı. Petrol piyasalarında gözlemlenen düşüş akaryakıt indirimi beklentisi oluşturmaya başladı.

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.63 TL’den satılmaktadır.

İstanbul Anadolu Yakası motorin, mazot grubu litre fiyatı 27,39 TL

İstanbul Anadolu Yakası LPG litre fiyatı 10,73 TL’den satılıyor.

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.62 TL’den satılmaktadır.

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı 27,37 TL’den satılmaktadır.

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10,98 TL’den satılıyor.

Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet yenileme için ne gerekli 2022?

Herkes bu haberi bekliyordu! 15 bin maaşla çalışacak personel aranıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön