19 / 04 / 2024

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.




Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımları kapsamında Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı. 


Anadolukavağı Yuşa Yolu’nu geçen yıllarda otoyol konforuna kavuşturan Beykoz Belediyesi, Askeriye Yolu’nda da çalışmalarına devam ediyor.


Yol 2 Katı Genişleyecek


Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2017 yaz programı kapsamında hazırladığı  projeyle, Yuşa Yolu’ndan askeriyeye inen bin 200 metrelik kısım 6 metreden 12 metreye çıkarılmış olacak. Yollar daha geniş ve standart hale gelirken sürücülere ulaşım kolaylığı sağlanmış olacak. Yuşa Tepesine ziyaretçi yoğunluğu düşünülerek yol kenarlarına cep otoparkları da inşa edilecek.


Beykoz Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla Tokatköy Merkez Cami yanı ve Tokatköy Yuşa Caddesi’nde 2 ayrı nokta yaptığı düzenleme ve genişletme çalışmasıyla yollar daha konforlu hale getirildi. Rüzgarlıbahçe yolu üzerinde Şehit Metin Kaya Sokak, Seyfibaba Sokak ile Ergin Sokak kesişimi ve Mustafa Gözütok Sokak ile Atakan  Çıkmazı kesişimi de yapılan çalışmalarla genişletildi.



Beykoz Belediyesi



Geri Dön