19 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, ilçeye yaraşır eser ve hizmetlerin yeni karar merkezi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beykoz Belediyesi tarafından ilçenin 50 senelik vizyonu gözetilerek, modern bir mimari ve özel bir mühendislik sistemiyle yapımını tamamlanan, içinde meclis binasının yanı sıra hizmet birimleri de bulunan yeni binanın açılışı gerçekleştirildi.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz Belediyesin Mart Ayı meclis toplantısı öncesi gerçekleştirilen açılış törenine Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, başkan yardımcıları ve başkan danışmanları, BEYMEZ Derneği üyeleri, eski ve yeni meclis üyeleri, muhtarlar, Beykoz Belediyesi başkan adayları, belediye müdürleri, STK, dernek ve spor kulübü temsilcileri ile vatandaşlar katılım gösterdi.

Başkan Çelikbilek: “Bu Bina Sevgi ve Hoşgörü Binası Olsun”

7 dönem meclis üyelerinin fotoğraflarının sergilendiği, kokteylle başlayan açılışta protokole ve vatandaşlara hitap eden Başkan Yücel Çelikbilek: “Bu bina sevgi ve hoşgörü binası olsun. Binayı sevgi ve hoşgörüyle yaptık. Her türlü güzellik var binamızda. İlçemizin 50 yıllık ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırladık. Beykoz halkına böyle bir binayı teslim etmenin hazzını yaşıyoruz. Binamızın üst kısmında tüm halkımızın kullanabileceği bir de mescit inşaa ettik bunun da mutluluğunu yaşıyoruz. Beykoz’a hayırlı olsun, hayırlı kararlar alınsın. Bizden sonra gelecek olanlar güzel çalışmalar yapsınlar” şeklinde konuştu.

Başkan Çelikbilek: “Beykoz’a Çok Güzel Eserler Kazandırdık”

Başkan Çelikbilek sözlerine şu şakilde devam etti: “Bugüne kadar Beykoz’a çok güzel eserler kazandırdık. Beykoz Stadı, Türkiye’de örneği az olan Alibahadır Mesire Alanı ve Okçuluk Merkezi ile Paşabahçe Sunazırı Sokak’ta bulunan Geleneksel İkiz Türk Evi’nin açılışını çok yakında yapacağız Kanuni Kent Ormanı etapları da tamamlanınca Beykoz hiçbir ilçede olmayan çok özel yerlere kavuşmuş olacak. Sahil şeridindeki sosyal tesisimizin en kısa sürede açılışını yapacağız. Karlıtepe Mesire alanımızı da halkımıza yönelik açacağız. Beykoz Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ni yeni baştan inşa ediyoruz. İSKİ binasının şeflik kısmını müdürlüğe dönüştüreceğiz. Böylece Beykoz halkı bu hizmeti artık Üsküdar’dan değil Beykoz’dan alacak. ”

 


Geri Dön