25 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı mı

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı mı

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Beykoz Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Beykoz Belediye bünyesindeki 23 müdürlüğün 2018 yılı hizmet, yatırım ve çalışmalarını içeren faaliyet raporu, 15 Nisan 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen oturumda görüşülerek onaylandı.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı mı Haberi

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, ilçeye yaraşır eser ve hizmetlerin yeni karar merkezi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beykoz Belediyesi tarafından ilçenin 50 senelik vizyonu gözetilerek, modern bir mimari ve özel bir mühendislik sistemiyle yapımını tamamlanan, içinde meclis binasının yanı sıra hizmet birimleri de bulunan yeni binanın açılışı gerçekleştirildi.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz Belediyesin Mart Ayı meclis toplantısı öncesi gerçekleştirilen açılış törenine Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, başkan yardımcıları ve başkan danışmanları, BEYMEZ Derneği üyeleri, eski ve yeni meclis üyeleri, muhtarlar, Beykoz Belediyesi başkan adayları, belediye müdürleri, STK, dernek ve spor kulübü temsilcileri ile...