26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Anfa Life Residence projesinde 89 bin TL'ye 1+1 daire!

Beylikdüzü Anfa Life Residence projesinde 89 bin TL'ye 1+1 daire!

Firma: El Emin İnşaat

Proje: Anfa Life Residence

Konutların 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 olarak dizayn edildiği Anfa Life Residence projesi, 224 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin satış süreci devam ediyor...



24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan  Anfa Life Residence  projesinde 224 adet daire yer alıyor. Projede konut sahibi olmak için yüzde 10 peşinat ödemesi yapılıyor.


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 konut tiplerinden meydana gelen Anfa Life Rezidans, Torium AVM'ye, Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika , Marmara Park AVM'ye, sağlık kurumlarına ve TEM yoluna 2 dakika mesafede konumlanıyor.


Beylikdüzü Anfa Life Residence'ın sosyal alanları arasında;  Türk hamamı, sauna, resepsiyon, kapalı otopark, spa, güvenlik, çocuk oyun odası ve fitness center bulunuyor.


Beylikdüzü Anfa Life Residence projesinde 89 bin TL ye 1+1 daire!


Daire satış sürecine devam edilen Anfa Life Residence Beylikdüzü, lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yaşama geçiriliyor.


Teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlenen Beylikdüzü Anfa Life Residence projesinde daireler 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje  El Emin İnşaat  imzasıyla yükseliyor.


Telefon: 0212 854 07 64

Web adresi: http://www.anfaliferesidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön