26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Sea Life iletişim!

Beylikdüzü Sea Life iletişim!

Firma: Alperen İnşaat

Proje: Sea Life

Butik proje olarak dizayn edilen Sea Life Beylikdüzü'nde daire teslimleri inşaat başladıktan 18 ay sonra gerçekleşecek. Proje 40 adet konuttan oluşuyor. İşte Beylikdüzü Sea Life iletişim bilgileri...



İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı - Yakuplu bölgesinde hayata geçirilen Sea Life Konutları Eston Villaları ile Maya Cafe Restaurant arasında

yer alıyor.


Beylikdüzü Sea Life iletişim için 0212 855 55 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje 5 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.


Metrekare birim fiyatlarının 3 bin 200 TL'den başlaması öngörülen Sea Life Beylikdüzü  Alperen İnşaat  imzası ile yükseliyor. Projede 40 tane daireye yer veriliyor.


Sea Life Alperen İnşaat projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dubleks şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor. Projenin sosyal  donatı alanları arasında ise çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, spor alanı bulunuyor. 


Çizimleri yapılan Sea Life Beylikdüzü Evleri'nin arsa sahipleriyle anlaşması yapıldı. Projenin 2-3 ay içerisinde ruhsat işlerinin tamamlanması planlanıyor. 


Beylikdüzü Sea Life iletişim

Tel: 0212 855 55 40

Web: http://alpereninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön