26 / 04 / 2024

Beypazarı Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

Beypazarı Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

Beypazarı Belediyesi tarafından, Kurtuluş Mahallesi İrfan Gümüşel Caddesi 210 Ada 72 Parselinde 1. Kat Bağımsız Bölüm 83 ve 84 nolu dükkânlar birlikte ihale ile satılıyor. İhale 24 Eylül'de gerçekleşecek..



Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından Kurtuluş Mahallesi İrfan Gümüşel Caddesi 210 Ada 72 Parselinde 1. Kat Bağımsız Bölüm 83 ve 84 nolu dükkânlar birlikte, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a ve 36-37. Maddeleri gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satılacak. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 600 bin TL olarak belirlenen gayrimenkulün ihalesi 24 Eylül'de yapılacak.

TAŞINMAZ SATIŞI YAPILACAKTIR

Beypazarı Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesine ait Kurtuluş Mahallesi İrfan Gümüşel Caddesi 210 Ada 72 Parselinde 1. Kat Bağımsız Bölüm 83 ve 84 nolu dükkânlar birlikte, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a ve 36-37. Maddeleri gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

Taşınmazın satış ihalesi Beypazarı Belediyesi İhale Odasında (Kurtuluş Mah. Halil Şıvgın Cad. No: 5/2 PK: 06730    Beypazarı/ANKARA) Belediye Encümenimizce 24.09.2018 Tarihinde Saat: 14.05’ de yapılacaktır.

Satışa esas Muh. Bedel: 3.600.000,00-TL olup, Geçici Teminatı: %3 108.000,00-TL’dir.

İHALE DOSYASINDA ARANACAK BELGELER

İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler şunlardır:

1 - Teklif mektubu

2 - Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu

3 - Gerçek kişiler için nüfus cüzdanı sureti

4 - Gerçek kişiler için yerleşim belgesi (İkametgâh Belgesi)

5 - İsteklinin Beypazarı Belediyesi’ne borcu bulunmadığına dair Beypazarı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak belge,

6 - Gerçek kişiler için imza sirküsü (Noterden) ve vekâleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekâletname,

7 - Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri

8 - Yabancı istekliler için Türkiye'de gayrimenkul edinilmesine ilişkin kanuni şartları taşımak ve Türkiye'de tebligat adresi beyan etmek.

9 - Ortak katılım halinde Ortaklık Beyannamesi.

Taşınmazların ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayarak (teklif mektupları iç zarfa koyulacak, ağzı kapatılıp teklif sahibi tarafından imzalanacak ve diğer ihale evrakı ile birlikte dış zarfın içerisine konulacaktır. İç ve dış zarfların üzerine teklif veren kişi yâda kuruluşun ismi ve irtibat telefonu yazılacaktır.) 24.09.2018 tarihine rastlayan Pazartesi günü ihale saatine kadar Beypazarı Belediyesi Encümenine (ihale komisyonu) verilmek üzere Emlak İstimlâk Müdürlüğüne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Posta ile yapılacak tekliflerde meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Şartname bedeli 100,00-TL (Yüz lira) karşılığı, Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde görülebilir ve temin edilebilir. İhaleye giren gerçek kişi veya tüzel kişi ihale şartnamesini aldığına dair makbuzu ihale evraklarının içine koymak zorundadır.

10 - İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

 


Geri Dön