28 / 03 / 2024

Beyttürk İnşaat 5 bin Körfez yatırımcısına konut satacak!

Beyttürk İnşaat 5 bin Körfez yatırımcısına konut satacak!

Beyttürk, özellikle Marmara Bölgesi’nde imza attığı büyük projeler ile ilgili dikkati çekiyor. Beyttürk, geliştirdiği projelere ilişkin üyelik kartı uygulaması başlattı. Bu yeni uygulamayla, 5 bin Körfez ülkesi yatırımcısına yeni konut satmayı hedefliyor.



Türk inşaat sektörünün büyüyen yıldızlarından Beyttürk İnşaat, Yalova’da geliştirdiği projelerle adını duyuruyor. Beytepe Yalova, Beyttürk Orman, Beytepe Plus, Mia Termal, Dreamland gibi projeleri yapan Beyttürk İnşaat, müşterilerine çeşitli avantajlar kazandıracak üyelik kartı uygulaması başlattı.


Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve DEİK Türk Bahreyn İş Konseyi Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “ Şu anda Körfez ülkesinden 15 bin yatırımcıya ulaştık. Hem Türk hem de yabancı yatırımcılarımızı daha iyi hizmet verebilmek, aidiyet oluşturmak ve satışta avantaj sunmak amacıyla üyelik kartı çıkardık. Hedefimiz özellikle Körfez Bölgesi’nden 5 bin yeni yatırımcıyı projelerimize çekebilmek” dedi.


Beyttürk Member Kart, Beyttürk projelerinden hem uygun fiyatlarla konut sahibi olmanıza imkân sunuyor hem de referans olarak satışı sağlanan gayrimenkullerden komisyon kazandırıyor.

İsteyene ‘Gold’ isteyene ‘Platinum’

Şirket müşterilerine Gold ve Platinum Kart olmak üzere iki farklı kart seçeneği sunuyor. Kartları kullananlar, hem farklı oranlarda indirim sahibi olabiliyor, hem de her satış için yüzde 1 ila 3 arasında komisyon kazanıyorlar.

                                                                                              

1980 yıllarından beri faaliyet gösteren Beyttürk İnşaat ulusal ve uluslararası deneyimi ile inşaat sektörünün öncü firmaları arasında yer alıyor.

 


Geri Dön