24 / 04 / 2024

Bien Hijyen ile temiz banyolar!

Bien Hijyen ile temiz banyolar!

İnsan sağlığı önemli. Sağlıklı olmanın en temel kuralı hijyen. Çevre dostu Bien Seramik’in günlük temizliğimizi gerçekleştirdiğimiz banyolarda hijyeni sağlamak adına başlattığı hizmet BİEN HİJYEN’le banyolarda maksimum temizlik sağlanıyor.



İnsan sağlığına değer veren marka Bien Seramik banyolarda temizliğin öneminin bilinciyle hareket ederek ’’Bien Hijyen’’başlığı altında bir hizmet sunuyor. Çevre dostu ve doğaya saygılı marka, Bien Hijyen’le müşterilerine özel başlattığı uygulama ile klozet ve lavabolarda hijyeni maksimum seviyeye ulaştırmayı hedefliyor. Bu uygulama isteğe bağlı olarak vitrifiye ürünlerine uygulanıyor.


Bien Hijyen lavabo, klozet, bide, pisuar ve benzeri vitrifiye ürünlerin bakteri oluşma riski olan yüzeylerine uygulanabiliyor ve ürünlerin temizliğini en üst seviyeye taşıyor. Ürünlerin yüzeyinde bulunan nano teknolojik gümüş iyonları, bakterilerin hücre yapısını bozarak etkisiz hale getiriyor.


Bien Hijyen ürünleri normalden çok daha az kimyasal malzeme ve su kullanılarak temizleniyor. Ayrıca vitrifiye ürünlerine sırlama yapılırken uygulanarak ömür boyu koruma sağlıyor.


Geri Dön