26 / 04 / 2024

Bilecik'te YHT inşaat çalışmaları devam ediyor!

Bilecik'te YHT inşaat çalışmaları devam ediyor!

Bilecik' in, İstanbul, Ankara, Konya, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya gibi büyük şehirler ile bağlantısını sağlayacak Yüksek Hızlı Tren (YHT) istasyonu inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...




Bilecik'in, İstanbul, Ankara, Konya, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya gibi büyük şehirler ile bağlantısını sağlayacak Yüksek Hızlı Tren (YHT) istasyonu inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Bilecik Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile alternatif yol güzergahları yeniden incelenerek, fizibilite çalışmaları yapıldığı belirtildi. Hızlı Tren İstasyonu'na ulaşımın daha rahat ve kolay sağlanabilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, büyük aşamaların kaydedildiği aktarılırken, "Hızlı bir şekilde inşaat çalışmaları devam eden projenin yaz ayları sonuna doğru tamamlanması düşünülüyor. Vatandaşlarımız için en sağlıklı ve konforlu ulaşımın elde edilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda Bilecik Belediyesi olarak gerekli bütün çalışmalar en hızlı bir şekilde yerine getirilmektedir" ifadelerine yer verildi.



Memleket


Geri Dön