19 / 04 / 2024

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft’u kuran Bill Gates, hayatta başarı sağlamanın 10 gizli sırrını verdi! İşte Bill Gates'in hayatı boyunca uyguladığı 10 kural...



Bill Gates ten başarının 10 sırrı!

BILL GATES'İN HAYAT BOYU UYGULADIĞI 10 KURAL!

KURAL 1: "Hayat adil değildir - buna alışın!"
KURAL 2: "Dünya özgüveninizi umursamayacak. Dünya, kendiniz hakkında iyi hissetmeden ÖNCE bir şeyi başarmanızı bekleyecek."
KURAL 3: "Liseyi bitirir bitirmez yılda 60.000$ KAZANAMAZSINIZ. İkisini birden kazanana kadar arabası ve evi olan bir başkan yardımcısı olmayacaksın."
KURAL 4: "Öğretmeninin sert olduğunu düşünüyorsan, bir patron bulana kadar bekle."
KURAL 5: "Eğer işleri batırırsanız, bu anne babanızın suçu değildir, o yüzden hatalarınız için mızmızlanmayın, onlardan ders alın."

Bill Gates ten başarının 10 sırrı!
KURAL 6: "Siz doğmadan önce, anne babanız şimdiki kadar sıkıcı değillerdi. Faturalarını ödemekten, kıyafetlerini temizlemekten ve ne kadar havalı olduğunu düşündüğün hakkında konuşmanı dinlemekten bu hale geldiler. Bu nedenle, yağmur ormanını ebeveyninizin neslinin parazitlerinden kurtarmadan önce, kendi odanızdaki dolabı temizlemeyi deneyin."
KURAL 7: "Okulunuz kazananları ve kaybedenleri ortadan kaldırmış olabilir ama hayat AMA HAYAT BUNU YAPMAZ! Bazı okullarda, başarısız notları kaldırdılar ve doğru cevabı almak için istediğiniz kadar ÇOK KEZ şans sundular. Bu, gerçek hayatta HİÇBİR ŞEY ile benzerlik taşımıyor."

Bill Gates ten başarının 10 sırrı!
KURAL 8: "Hayat yarıyıllara bölünmez. Yaz tatili yapmıyorsunuz ve çok az işveren KENDİNİZİ BULMANIZA yardımcı olmakla ilgileniyor. Bunu kendi zamanınızda yapın."
KURAL 9: "Televizyon gerçek hayat DEĞİLDİR. Gerçek hayatta insanlar aslında kahvehaneden çıkıp işlerine gitmek zorunda kalıyor."
KURAL 10: "Nerdlere (ineklere) iyi davran. Muhtemelen biri için çalışacaksın."

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...
Elon Musk'tan başarılı olmanın 6 gizli anahtarı!
Steve Jobs'tan altın değerinde 3 ders!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön