26 / 04 / 2024

BİM'den 5000 mAh pil kapasiteli Samsung Galaxy A33'e akılalmaz indirim! Stoklar tükenmeden yetişin! Sakın kaçırmayın!

BİM'den 5000 mAh pil kapasiteli Samsung Galaxy A33'e akılalmaz indirim! Stoklar tükenmeden yetişin! Sakın kaçırmayın!

BİM, Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında yer alıyor ve müşterilerine yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyor. BİM, şimdi Samsung Galaxy A33 modelinde büyük bir indirim fırsatı sunuyor.



Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden biri olan BİM, mobil uygulaması üzerinden Samsung Galaxy A33 modelinde büyük bir indirim fırsatı sunuyor. Bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın ve hemen BİM mobil uygulamasını indirerek avantajlı fiyatla Samsung Galaxy A33'ü satın alabilirsiniz.

Rekor üstüne rekor kıran Samsung A33 indirimli fiyatla Carrefour'da! Tam 2700 TL kampanya... 2 Ocak fiyat listesi

BİM, teknolojik cihazlar alanında sunduğu uygun fiyatlarla müşterilerinin dikkatini çekiyor. Mobil uygulaması üzerinden sunulan indirimli fiyatlarla Samsung Galaxy A33 modeli, akıllı telefon kullanıcıları için cazip bir seçenek haline geliyor. Yüksek performansı, geniş ekranı ve kaliteli kamerasıyla dikkat çeken Samsung Galaxy A33, BİM'in müşterilerine sunacağı bu fırsatla daha da cazip hale geliyor.

BİM'in mobil uygulaması üzerinden gerçekleştireceğiniz alışverişlerde kolay ödeme seçenekleri ve güvenli alışveriş imkanı sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmayın ve BİM mobil uygulamasını indirerek Samsung Galaxy A33 modelini indirimli fiyatla satın alın.

BİM'den Samsung Galaxy A33'e akılalmaz indirim! Stoklar tükenmeden yetişin! Bu fırsatı kaçıran çok üzülür!.. Hemen bakın... İşte 24 Mart 2023 fiyatları...


Geri Dön