25 / 04 / 2024

BİM’den uygun fiyatlı kişisel bakım ürünleri! 19 Temmuz BİM fiyat listesi…

BİM’den uygun fiyatlı kişisel bakım ürünleri! 19 Temmuz BİM fiyat listesi…

Bim marketler 19 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu hafta Bim markete gelen ürünlerde gıda ve kişisel bakım ürünleri dikkat çekiyor. Özellikle kişisel bakım ürünlerinde yok yok… 



Kore kozmetik markası JKosmec’den kağıt maskesine, Golden Rose markasının renk renk ojelerinden Gliss’in saç maskesine kadar çeşit çeşit kişisel bakım ürünleri bu hafta Bim’de.

Garnier markasının ürünleri de Bim marketlere geliyor. Yüz bakım rutininize eşlik edecek yüz temizleme jeli, tonik ve nemlendirici ürünleri raflarda yerini alacak. 

Yüz bakım rutininize ekleyebileceğiniz maskeler de raflarda yerini alacak. Kağıt yüz bakım maskesinin yanında Dermokil markasına ait simli maske ve Claderm markasına ait kil maskesi satışa sunulacak.

Golden Rose markasından 8 renk oje çeşidi, göz kalemi ve mavi, şeffaf rengiyle maskara gelecek. Ayrıca markaya ait saç kremi ve şampuanda gelecek.

Yüz bakımınızın yanında banyoda kullanabileceğiniz farklı çeşit kese ve sabunluk Cuma günü Bim’e gelecek.
Bim marketlere 19 Temmuz Cuma günü kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra temizlik ürünleri de gelecek. Çok amaçlı ıslak havlu, temizlik bezi, ıslak banyo havlusu ve sıvı arap sabunu geliyor.

İşte 19 Temmuz Bim fiyat listesi:

Jkosmec Kağıt Yüz Bakım Maskesi: 9,75 TL
Claderm Kil Maskesi: 4,75 TL
Dermokil Simli Maske: 7,50 TL
Gliss Saç Maskesi: 42,50 TL
 


Geri Dön