24 / 04 / 2024

Bina enkaz bedeli nedir?

Bina enkaz bedeli nedir?

Bina enkaz bedelinin ne olduğunu ve nasıl hesaplandığı merak ediliyor. Bu konuda son zamanlarda oldukça internette arama yapılıyor. İşte merak edilen bina enkaz bedeli!



Enkaz bedelinin ne olduğu ve bu bedelin kime ait olduğu araştırılıyor. Enkaz bedeline dair ortada birden çok bilgi dolaşmaktadır. Peki enkaz bedeli ne anlama geliyor ve böyle bir durumda enkaz bedeli nasıl hesaplanıyor? İşte bu soruların yanıtları…

Bina enkaz bedeli nedir?

ENKAZ NEDİR?

Enkaz, bir afet zamanında, afet bölgelerinde,  risk taşıyan binalarda veya kentsel dönüşüm yapılacak olan yapılarda hak sahiplerine ödenen tutar enkaz bedeli denilmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön