26 / 04 / 2024

Binance'nin yeni başkanı Brian Shroder oldu!

Binance'nin yeni başkanı Brian Shroder oldu!

Geçtiğimiz aylarda kripto para borsaların en büyük kurumlarından biri olan  Binance'da Brian Brooks'un istifa etmesi ile boşalan başkanlık koltuğuna Brian Shroder getirildi. 



Kripto para piyasasının önemli oyuncularından Binance'da beklenen atama yapıldı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Binance'ın 3 ay önce istifa eden başkanı Brian Brooks'un yerine Ant Group'ta yöneticilik görevinde bulunan ve Uber Technologies'in Asya operasyonlarından sorumlu CEO'su olan Brian Shroder yeni başkan olarak getirildi. 

Shroder'in Binance'a yeni başkanı olarak seçilmesi şirkette istikrarın devam etmesine yönelik bir adım olarak isimlendirildi. 

Binance nin yeni başkanı Brian Shroder oldu!

Binance tarafından yapılan açıklamada Shroder'in stratejik planlama ve uygulama, fon temini, satış ve kurumsal kalkınmadan sorumlu olacağı, şirketin hukuk, insan kaynakları, ürün ve teknoloji departmanlarına liderlik edeceği açıklandı. 

Shroder'in hızlı büyüyen şirketlerdeki tecrübesini Binance US'ın halka arz edilmesine de yardımcı olacağı ifade edildi. Binance CEO'su Changpeng Zhao, Binance US'in gelecek 3 sene içinde halka açılmasını amaçlanıyor. 

Binance, Singapur’daki işlemlerini sınırlandırıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön