25 / 04 / 2024

Bir banka da konut kredisi faizlerini düşürdü!

Bir banka da konut kredisi faizlerini düşürdü!

ING Türkiye, konut kredisinde çok avantajlı faiz oranlarına sahip olan yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında 3 aydan 120 aya kadar tüm vadelerde konut kredisi faiz oranını yüzde 1.09’a düştü.



Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmeyi amaçlayan ING Türkiye, hem tüketicilerin uygun koşullarda ev sahibi olabilmeleri hem de ekonominin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul sektörünü destekleme hedefiyle yeni bir konut kredisi kampanyasına başladı.

Kampanya kapsamında ING Türkiye konut kredisi miktarı bağımsız olmak üzere faiz oranlarını 3 ila 120 ay vadede yüzde 1.09’a indirdi. Çok avantajlı faiz oranına sahip konut kredisi kampanyasından yeni kredi talebi olanların yanı sıra mevcut konut kredisini ING Türkiye’ye taşıyacak müşteriler de yararlanabilecek.

Bir banka da konut kredisi faizlerini düşürdü!

“Müşterilerimize ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz”

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisindeki önemini anlatarak şu açıklamalarda bulundu: “Hem sektörü ve ekonomiyi desteklemek, hem de farklı gelir gruplarındaki müşterilerimizin en uygun koşullarda ev sahibi olmasına katkıda bulunabilmek için konut kredisi faiz oranlarımızı güncelledik. ING Türkiye olarak, sunduğumuz avantajlar ve kampanyalar ile müşterilerimize ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz.” 

Konut kredisi faizlerinde son durum ne?


Geri Dön